L3DT users' community
Large 3D terrain generator

Can't combine alpha layers.

Please report software faults here.

Can't combine alpha layers.

Postby scotti6666 » Sun Jul 06, 2008 6:53 pm

Version: Pro 2.5d build 7
Build date: 20-Jun-08

Vista x64, core 2 quad, 8GB ram.

I was able to reproduce this in admin mode and not.

when I try to use the drop down to conbine one texture into another I get the following error message.

CWizardPaneDlg_TX_Alpha::OnEndAlphaCombo error:
- cannot get AlphaID from TexEntry

Another thing I noticed is that the "Coverage" is set to 0.00% for all layers.

I can't use the atlas2 in blended mode with out this since atlas seems to only use 4 layers. ( per the tutorial )
scotti6666
New member
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 06, 2008 6:46 pm

Postby Aaron » Mon Jul 07, 2008 9:52 am

Hi Scotti6666,

Can you please send me the log file? (to aaron@bundysoft.com) It's in the Windows start menu under 'All programs->Bundysoft->L3DT [version]->L3DT log file'.

Best regards,
Aaron.
User avatar
Aaron
Site Admin
 
Posts: 3691
Joined: Sun Nov 20, 2005 2:41 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby Aaron » Tue Jul 08, 2008 10:07 pm

Hi Scotti6666,

Thanks for the logfile. I'm looking into the problems now, and I'll post back here when fixed.

Best regards,
Aaron.
User avatar
Aaron
Site Admin
 
Posts: 3691
Joined: Sun Nov 20, 2005 2:41 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby Aaron » Wed Jul 09, 2008 10:14 am

Hi Scotti6666,

I've found and fixed the two bugs in the alpha map wizard (the zero coverage and the error when combining layers). I'm testing some other parts of L3DT now, and I'll post back here when the update is ready for download.

Best regards,
Aaron.
User avatar
Aaron
Site Admin
 
Posts: 3691
Joined: Sun Nov 20, 2005 2:41 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby Aaron » Thu Jul 10, 2008 11:53 am

Hi Scotti6666,

I've uploaded a new developmental build of L3DT Professional (v2.5d build 9), which should fix the bugs in the alpha map wizards. I've tested it for a day or so, and can't find any other problems. Please let me know how it goes.

Best regards,
Aaron.
User avatar
Aaron
Site Admin
 
Posts: 3691
Joined: Sun Nov 20, 2005 2:41 pm
Location: Melbourne, Australia

Postby scotti6666 » Sat Jul 12, 2008 6:08 am

Looks good! The layer merge worked and the import worked.

The only problem I have now is there seems to be holes in the terrain because my player keeps falling through in spots. I guess I need debug the game engine and figure out whats going on.

Thanks for the quick fix!

Scotti
scotti6666
New member
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 06, 2008 6:46 pm


Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest