L3DT users' community
Large 3D terrain generator

Error report on startup

Please report software faults here.

Error report on startup

Postby CBFASI » Wed Jan 26, 2011 9:35 pm

Little new here.

Having a few problems..

On startup I get the following error message.

CL3DTView::IndexBrush_IsShown error:
- script failed


version
Version: Std 2.9 build 5
Build date: 15-Jan-2011


Running Windows Xp Home SP3 on a 32 bit system with a ATI 5870 1Gb gfx


I also get the following error when loading a xyz file
CL3DTView::IndexBrush_IsShown error:
- script failed

CL3DTView::IndexBrush_IsShown error:
- script failed


log file is on the way to you from my registered email address
CBFASI
Member
 
Posts: 12
Joined: Wed Jan 26, 2011 9:03 pm

Re: Error report on startup

Postby Aaron » Thu Jan 27, 2011 1:07 pm

Hi CBFASI,

I apologise for this error, and thank you for the logfile. In that build I seem to have accidentally had the version of the ZeoScript plugin out of sync with the L3DT executable. I've fixed this in v2.9 build 6, which is on the downloads page now. Please let me know if problems persist.

Best regards,
Aaron.
User avatar
Aaron
Site Admin
 
Posts: 3687
Joined: Sun Nov 20, 2005 2:41 pm
Location: Melbourne, Australia

Re: Error report on startup

Postby CBFASI » Thu Jan 27, 2011 4:06 pm

Have yet to try the merge, but no longer getting the error message on load, also now possible to import --> new map layer

Will be experimenting later with the merge.

BTW fantastic support, wish bigger companies had this reasponse time...
CBFASI
Member
 
Posts: 12
Joined: Wed Jan 26, 2011 9:03 pm


Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest